Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení - Podzim 2019

Hodnocení podzimní části starší přípravky A

Podzimní část sezony jsme zahájili svižně, kluci se v rámci přípravy zapojili i do zápasů mladších žáků, aby tím doplnili jejich chybějící tým. Doplňovali také několikrát tým starší přípravky B.

V trénincích jsme se zaměřovali především na přesnost přihrávky, vedení míče, orientaci v prostoru, kvalitu kliček, techniku a hru jeden na jednoho. Podzimní sezona byla odtrénována na fotbalovém hřišti V Rousínově, při nepřízni počasí jsme využívali umělku a s nadcházející zimou, jsme se přesunuli do haly na Habrovanské, kde bude pokračovat i nadále naše zimní příprava.

Naše soutěž byla rozdělena do 5 základních skupin, kterou jsme bezkonkurenčně vyhráli. Z 10 zápasů jsme získali plných 30 bodů, s 223 vstřelenými goly. Na jaře nás tedy čeká boj s vyrovnanějšími týmy, ve kterém budeme porovnávat své síly. Přestože chci kluky pochválit, naší největší slabinou, je přihrávka a individualita, hra sám se sebou. Našimi nejlepšími střelci jsou Vanderka Miloš - 89 golů, Bartošek Matěj - 27 golů a Hanák Dominik - 23 golů. V září jsme byli osloveni týmem z Pozořic i Drnovic, kde jsme společně s nimi odehráli několik zápasů krajské soutěže. 3 kluci z týmu byli nominováni do výběru Vyškova, se kterým se zúčastnili turnaje v Bohunicích. Kromě zápasů jsme odehráli 3 turnaje, v Bystřici pod Pernštejnem, Hustopečích a Pohořelicích, odkud si kluci přivezli významné trofeje, v podobě 2. a  dvakrát 3. místa. V turnajích chceme pokračovat i v nadcházejícím roce, máme v plánu odehrát 5 halových a 2 venkovní turnaje, o kterých budete průběžně informováni prostřednictvím našeho sekretáře p. Jiřího Fialy, tímto mu patří také dík!

Chtěl bych za sebe i za kluky poděkovat vedení Tatranu, že nám umožňuje zúčastňovat se turnajů a poskytuje nám skvělé zázemí, taktéž konkrétně správci panu Andrlovi, za připravené hřiště i dresy.

Díky patří také rodičům, hlavně těm, kteří nás podporují a fandí nám!

Mým přáním a cílem je, vést kluky k tomu, aby je fotbal bavil, naplňoval a měli ho rádi. 

V nadcházejícím roce přeji všem hodně zdraví a pohody.

Miloš Vanderka - trenér starší přípravky A