Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěžní ročník 2020/2021 Mladší žáci

Rozpis zápasů (podzim)

Žáci - mladší 1. A třída skupina - Jihomoravský kraj
( U některých zápasů se bude měnit termín nebo čas. Změny budeme aktualizovat)

1. kolo
Čtvrtek 3.9.

FC Soběšice - TJ Tatran Rousínov   3:1  (1:0)

Střelci: Doležel Patrik - 1.

Sestava: Svoboda Matěj - Gecler Jakub, Bartošek Adam, Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Bartošek Matěj, Grošek Marek, Boušek Milan, Bouda Adam,  Binder Tomáš, Spisar Jakub,  Volgemut David.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

4. kolo

 

Neděle 30. 08. 

První vítězství z Medlánek

V neděli, 30.8., jsme odjížděli na náš první venkovní zápas do Medlánek. Do zápasu jsme vstoupili výborně, když v 11. minutě byl stav 4:0 v náš prospěch. Soupeř pak snížil na rozdíl dvou branek, ale naši borci ještě přidali dvě branky a poločas skončil 6:3. Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že dnes první body odvezeme do Rousínova. Domácí nás hodně trápili, ale naši kluci nakonec vítězství uhájili a odvezli si první 3 body v žákovské kategorii. Nutno vyzvednout nejen celý tým za perfektní výkon, ale také skvělého gólmana.
 

FC Medlánky - TJ Tatran Rousínov   5:7  (3:6)

Střelci: Vanderka Miloš - 4, Boušek Milan - 2, Hanák Dominik - 1.

Sestava: Svoboda Matěj - Bartošek Adam, Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Gecler Jakub, Bartošek Matěj, Grošek Marek, Boušek Milan,  Binder Tomáš, Spisar Jakub,  Volgemut David.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

3. kolo
Sobota 22.8.

TJ Tatran Rousínov - FC Dosta Bystrc - Kníničky - 3:6  (0:4)

Střelci: Vanderka Miloš - 1, Bartošek Matěj - 1, Hanák Dominik - 1.

Sestava: Svoboda Matěj - Hrachovina Ondřej, Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Boušek Milan, Gecler Jakub, Binder Tomáš, Volgemut David.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

5. kolo

Sobota  05. 09

Prohra se Znojmem

V sobotu za krásného počasí jsme odehráli druhý domácí zápas, na hřišti v Habrovanech jsme přivítali hráče z druhého největšího města Jihomoravského kraje hráče ze Znojma. Po vyrovnaném  prvním poločase se nám podařilo vstřelit dvě branky a do kabin jsme odcházeli z dvoubrankovým vedením. Do druhého poločasu jsme nastoupili stím, že přidáme nějakou branku a v klidu si necháme 3 body doma. Nevíme co se s klukama stalo, ale na hřišti po přestávce bylo jen jedno mužstvo které chtělo hrát a byli to hráči Znojma. Po krásné střele z dálky Náš brankář sice chytl, ale jak se snažil míč vyrazit tak mu to  nešťastně  propadlo za jeho záda a bylo sníženo. Hosté byli jak polítí živou vodou a podařilo se jim i vyrovnat a v zápětí vstřelit i vítěznou branku. Zápas jsme si prohráli sami protože jsme hráli jen jeden poločas a fotbal se hraje na poločase dva. Soupeři gratulujem, měli větší touhu po vítězství a zaslouženě si odváží 3 body.

TJ Tatran Rousínov - FK Znojmo  2:3 (2:0)

Střelci: Grošek Marek, Vanderka Miloš.

Sestava: Svoboda Matěj - Gecler Jakub, Bartošek Adam, Grošek Marek, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiři, Bartošek Matěj, Machala Jakub, Boušek Milan, Bouda Adam,  Binder Tomáš, Vanderka Miloš, Spisar Jakub.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

6. kolo
Sobota 12. 09. 10:45
Malá Haná Knínice/Svitávka - TJ Tatran Rousínov 0:3    (0:1)

Střelci:Doležel Patrik,Hanák Dominik, Vanderka Miloš.

Sestava:Grošek Marek, Gecler Jakub,Bartošek Adam,Juráček Jiří,Vanderka Miloš,Kovařík Jaroslav,Binder Tomáš,Machala Jakub,Hanák Dominik, Bartošek Matěj, Spisar Jakub, Boušek Milan.

Trenér: Vanderka Miloš

           V sobotu, 12.9., jsme odehráli venkovní zápas v Malé Hané - Knínice / Svitávka, kde jsme začali svižně, ale bohužel bez branky. Dvě tyčky a mnoho dalších šancí jsme nebyli schopni proměnit ve vedení, až ke konci poločasu se nám podařilo prorazit smůlu a do kabin jsme odcházeli s jednou vstřelenou brankou. Druhý poločas jsme nastoupili kombinačním fotbalem, vytvářeli jsme si spoustu šancí, ale neproměňovali je. Až v závěru zápasu nám přálo štěstí v podobě dvou vstřelených branek a tím jsme si zajistili vítězství. Tři body jsou doma !     

7. kolo
Sobota 19. 09. 11:45
TJ Tatran Rousínov - TJ Start Brno  (1:5)    1:10

(Hřiště Habrovany)

V sobotu jsme na domácím hřišti přivítali tým Start Brno, obhajující druhé místo tabulky. Zpočátku jsme drželi krok  a dokonce jsme se ujali vedení, ale bohužel nás soupeř přehrál a po spoustě laciných branek jsme obdrželi vysokou porážku.

 

Střelci: Kovařík Jaroslav

Sestava :Binder Tomáš, Bartošek Adam, Juráček Jiří, Vanderka Miloš ,Kovařík Jaroslav, ,Machala Jakub, Hanák Dominik, Bartošek Matěj, Spisar Jakub, Boušek Milan.

Trenér: Vanderka Miloš

 

8. kolo
Sobota 26. 9.  10:45
Žijeme hrou - TJ Tatran Rousínov   (Hřiště Lysice)

9. kolo
Sobota  03.10.  11:45
TJ Tatran Rousínov - FKD   (Hřiště Habrovany)

10. kolo
Sobota 10.10.  10:45
FC Svratka Brno „B - TJ Tatran Rousínov  (Hřiště Svratka Brno, Fanderlíkova 19)

11. kolo
Sobota 17.10.  11:45
TJ Tatran Rousínov - Rájec-Jestřebí/Ráječko    (Hřiště Habrovany)

12. kolo
Neděle 25.10.  10:45
SK Jedovnice - TJ Tatran Rousínov  (Hřiště Jedovnice)

2. kolo
Středa  28.10. 10:45
MFK Vyškov „B“ – TJ Tatran Rousínov   (Hřiště Vyškov)

13. kolo
Sobota 31.10.  11:45
TJ Tatran Rousínov - TJ Tatran Bohunice   (Hřiště Habrovany)