Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaje - 2019/2020

 

Bobík Cup 27.6. 2020

Bobík Cup 2020

V sobotu, 27.června, náš tým odcestoval v brzkých ranních hodinách, do krásného sportovního areálu v Hluku, na Uherskohradišťsku, aby vybojoval poslední fotbalovou trofej sezóny. Za velmi tropického dne, kluci odehráli základní skupinu 5 zápasů, z nichž jeden s domácím týmem prohráli a čtyři vyhráli. Do semifinále tedy postupovali z druhého místa. Tam se utkali s týmem Jaroslavic, kde předvedli parádní jízdu v podobě pěti vstřelených branek a za burácející podpory fanoušků, postupovali do finále. Tam se utkali s domácím týmem Hluku, a přestože jsme byli více útoční, nepouštěli je k žádným významným akcím, nás zařízl mladý nezkušený rozhodčí, který po zákeřném faulu samostatně útočícího hráče na branku, nepískl penaltu. Pak už následovala série zákroků, držení rukou, tahání za dres, autů, atd.,na které rozhodčí jen mlčky přihlížel a smál se protestujícím fanouškům. Naši chlapci byli bohužel tak rozhození, plačky odehráli poslední minuty zápasu, a bohužel již nepomohla ani výměna rozhodčího,aby v posledních pár sekundách, zvrátili výsledek. O to smutnější je fakt, že i trenér Hluku, stál na na naší straně a uznal neprofesionální chování rozhodčího. Borci TJ Tatranu, si sice odnesli skvělé 2.místo, avšak s hořkou příchutí nespravedlnosti. Náš brankář Matěj Svoboda byl opět po zásluze vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. Gratulujeme! Fotky: https://tatranrousinov09.rajce.idnes.cz/Bobik_Cup_27.6._2020/

Základní Skupina A:   

TJ Tatran Rousínov - FK Blatnice p. Sv. Antonínkem   4:1

TJ Tatran Rousínov - SK Hoení Lhota   9:4

TJ Tatran Rousínov - Spartak Hluk   1:3

TJ Tatran Rousínov - FK Javořina   5:2

TJ Tatran Rousínov - Provodov/Březůvky   3:0


Play off
Semifinále:
TJ Tatran Rousínov  - SK Jaroslavice   5:0
Finále:
TJ Tatran Rousínov - Spartak Hluk   1:3

Tatran reprezentovali tito hráči: Svoboda Matěj - Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Hlavsa Vendelín, Bartošek Adam.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

 

Turnaj Rousínov - 26. 06. 2020

1.místo  na domácím turnaji

Fotky: https://tatranrousinov09.rajce.idnes.cz/Turnaj_Rousinov_26._06._2020/

TJ Tatran Rousínov A  -  TJ Tatran Rousínov B   13:0 

                                                                    
TJ Tatran Rousínov A -    TJ Spartak Slavíkovice    6:0      

                                                            
TJ Tatran Rousínov A - TJ Sokol Viničné Šumice    2:0

                          
TJ Tatran Rousínov A - TJ Sokol Velešovice   5:0

Sestava: Svoboda Matěj - Bukovský Matyáš, Hlavsa Vendelín, Vanderka Miloš, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Machala Jakub, Bartošek Adam.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

Turnaj Těšany - 20.06.2020

Bison cup 2020     

V sobotu, 20. června za deštivého počasí jsme odehráli turnaj Bison Cup 2020 v Těšanech. Turnaje  se zúčastnilo 24 mužstev, které byly rozděleny do 4 skupin po 6 týmech, první 2 týmy ve skupině postoupily do play-off. Naši kluci po jedné remíze a čtyřech výhrách základní skupinu vyhráli. Ve čtvrtfinále jsme porazili Líšeň 6:0, v semifinále Moravské Budějovice těsně 3:2 a čekal nás boj o zlaté medaile. Přestože jsme byli celý zápas proti Měnínu herně lepší, a vypracovali jsme si spoustu skvělých šancí, nedokázali naši hráči, šanci proměnit. Bohužel, těsně před koncem, se podařilo soupeři zvýšit skóre a finále jsme nešťastně prohráli. Přesto odehráli za velmi deštivého počasí krásný kombinační fotbal, bylo na co koukat. Klukům patří velké díky! Na turnaji kluci obsadili 2.místo. Rodičům děkujeme za dopravu hráčů na turnaj. Foto: https://tatranrousinov09.rajce.idnes.cz/Bison_Cup_20.6.2020/

Základní Skupina B:   

TJ Tatran Rousínov - SK Slatina   1:1

TJ Tatran Rousínov - TJ Sokol Křepice   9:0

TJ Tatran Rousínov - FC Židlochovice   8:1

TJ Tatran Rousínov - Sokol Zaječí   5:2

TJ Tatran Rousínov - RAFK Rajhrad   6:2


Play off

Čtvrtfinále:
TJ Tatran Rousínov - SK Líšeň U10   6:0

Semifinále:
TJ Tatran Rousínov  - SK Moravské Budějovice   3:2
Finále:
TJ Tatran Rousínov  - SK Měnín   1:2

Střelci Tatranu: Vanderka Miloš - 14, Hanák Dominik - 6, Kanka Petr - 5, Juráček Jiří -3, Bartošek Matěj - 3, Bartošek Adam - 3, Kovařík Jaroslav - 2, Hlavsa Vendelín - 2, Svoboda Matěj - 1.

Tatran reprezentovali tito hráči: Svoboda Matěj - Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Hlavsa Vendelín, Bartošek Adam, Kanka Petr.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

Bramborová medaile z Ratíškovic

https://mirava.webnode.cz/_files/200001563-0d0600d064/logaU11.png

 

 

V sobotu 13.06 jsme se zúčastnili mezinárodního turnaje Mirava cup v Ratíškovicích. Za velkého vedra jsme odehráli 10 kvalitních zápasů a stálo nás mnoho sil, zvláště pak dvojzápas s prvoligovým 1.FC Slovácko, kde jsme byli rovnocenným soupeřem. Naši hráči na turnaji obsadili krásné 4. místo a získali neoblíbenou bramborovou medaili, ale i přesto se nám podařilo získat jedno individualní ocenění, když náš brankář Matěj Svoboda byl oceněn pořadateli a byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. Naši hráči si zaslouží velkou pochvalu za skvělou reprezentaci klubu. Pořadatelům děkujeme za pozvání na výborně uspořádaný turnaj. Rodičům děkuji za dopravu hráčů na turnaj a super povzbuzování pří zápasech. Fotky z turnaje: https://tatranrousinov09.rajce.idnes.cz/Turnaj_Ratiskovice_13.6%2C2020/

TJ Tatran Rousínov - FK Rača Bratislava  1:4

TJ Tatran Rousínov - FKP DubravkaTatran  1:2

TJ Tatran Rousínov -  MiRaVa U10  6:1

TJ Tatran Rousínov - 1.FC Slovácko (modrá)   2:4

TJ Tatran Rousínov - FK Hodonín dívky   5:4

TJ Tatran Rousínov - FK Hodonín U10   3:0

TJ Tatran Rousínov - 1.FC Slovácko (bílá)   2:2

 TJ Tatran Rousínov - MiRaVa U11  2:1

TJ Tatran Rousínov - FK Hodonín U09   9:0

TJ Tatran Rousínov - TJ Baník Lužice, z.s.   5:0

Střelci Tatranu: Vanderka Miloš - 10,  Hlavsa Vendelín - 9, Hanák Dominik - 6, Bartošek Matěj - 5, Bartošek Adam - 2, Boušek Milan -1, Doležel Patrik - 1, Juráček Jiří - 1, Machala Jakub - 1.

Tatran reprezentovali tito hráči: Svoboda Matěj - Vanderka Miloš, Kovařík Jaroslav, Hanák Dominik, Doležel Patrik, Juráček Jiří, Bartošek Matěj, Machala Jakub, Bartošek Adam, Hlavsa Vendelín, Boušek Milan.

Trenéři: Vanderka Miloš, Svoboda Pavel.

 

Celková tabulka turnaje

1. 1.FC Slovácko (modrá)
2. FK Rača Bratislava
3. 1.FC Slovácko (bílá)
4. TJ Tatran Rousínov
5. FKP Dubravka Tatran
6. MiRaVa U11
7. FK Hodonín dívky
8. MiRaVa U10
9. FK Hodonín U10
10. TJ Baník Lužice, z.s.
11. FK Hodonín U09